TJÄNSTER & PRIS

Jag erbjuder både paketlösningar och löpande pris. Alla priser gäller i Karlstad. Utanför tillkommer restid 400 kr/h samt milersättning 38 kr/mil.

Ingen trädgård är den andra lik och det gäller även dina behov. Jag har ändå satt samman några paketlösningar som passar de flesta normalstora trädgårdar. Exakt prissättning tillhandahålls efter besöket. För offentliga miljöer, företag och bostadsrättsföreningar gäller offert.

Trädgårdskonsultation

Muntliga förslag på plats i din trädgård. Under ett par timmar går vi igenom hela trädgården och bollar idéer. Jag ger muntliga växt- och materialförslag, samt ger synpunkter på funktionerna i trädgården.

Pris: 2 500 kr. inkl. moms.

Illustrationsritning bas

En skalenlig ritning i färg med strukturer, funktioner och material. Växterna väljer du.

 • Checklistan. Totalt fem sidor. Ringar in dina behov och önskemål.
 • Besök och mätning, cirka tre timmar.
 • Skalenlig, handritad gestaltning i färg. A3-format.
 • Sammanfattande text.
 • Handlingarna skickas utprintade per post och digitalt.

Pris: 7 500 kr. inkl moms.

Illustrationsritning komplett

Det kompletta designpaketet med växt- och materialval.

 • Checklistan. Totalt fem sidor. Ringar in dina behov och önskemål.
 • Besök och mätning, cirka tre timmar.
 • Skalenlig, handritad gestaltning i färg. A3-format.
 • Växtlista med svenska, latinska namn, antal och planteringsavstånd.
 • Planteringsplan som kompletterar växtlistan.
 • Sammanfattande text med materialförslag.
 • Handlingarna skickas utprintade per post och digitalt.

Pris: 11 250 kr. inkl moms.

Löpande räkning

Självklart går det att beställa designförslag för specifika delar av trädgården, som en enstaka rabatt eller en ny entréträdgård. Då passar löpande räkning eller en fast offert om ni önskar.

Pris: 875 kr/h inklusive moms.

Skötselplan

En skötselplan är en god investering för nybörjaren eller den osäkre. Växter är dyra och de måste skötas om för att växa på bästa sätt.  Denna plan visar hur du tar hand om din nya trädgård månad för månad, under ett helt kalenderår. När är till exempel bästa tidpunkt för beskärning av träd, buskar och perenner? När ska man vintertäcka, gödsla och när får man störst utdelning på ogräsrensandet? Planen anpassas efter er nya trädgård och växter.

Pris: 875 kr/h inklusive moms. Löpande.

Trädgårdsbelysning

Trädgårdsbelysning har blivit populärt de senaste åren. Det höjer värdet på fastigheten och förstärker och förskönar utvalda delar i trädgården på kvällstid. Ljus skapar djup och rumslighet. Trädgårdens struktur kommer fram och man flyttar ut den mörka väggen. Dessutom ökar tryggheten för husägaren då risk för inbrott minskar, det är svårare att smyga sig på obemärkt utan skydd av mörkret. Vid nybyggnation är det klokt att tänka igenom var man vill ha belysning i framtiden och att gräva ner elrör innan man fixar gräsmattan. Då slipper ni långa sladdragningar ovan jord!

Lämpligt är att gå vidare med illustrationsritningen och jag ritar då in lämpliga belysningspunkter tillsammans med en förklarande text.

Pris: 875 kr/h inklusive moms. Löpande.

Beskärning

Jag beskär även buskar och träd i villaträdgårdar. Med RUT-avdraget blir det halva priset.

Pris: 875 kr/h inklusive moms. Löpande.